24 May 2020

Bajaj Boxer 150 - висока надійність за низьку ціну

Серед величезної лінійки індійських мотоциклів Bajaj Boxer вважається найдоступнішим завдяки своїй якісній конструкції і технологічності. У продаж така мототехніка почала надходити з 2012 року. Протягом всього часу виробник використовував різні удосконалення, що дозволили створити дійсно потужний і надійний мотоцикл.

З 2018 року розробники почали працювати над випуском звичайних дорожніх моделей Bajaj Boxer 150 з переднім дисковим гальмом. У 2019 року в продаж вперше надійшли нові моделі з 5 КПП.

Оформлення мотоциклів - повністю класичне зі стандартною компонуванням основних робочих вузлів. Відгуки про Bajaj Boxer 150 свідчать про використання повного набору світлотехнічних приладів. Додатково в двоколісному транспорті передбачені 5-спиць литі колеса, що відмінно впишуться в акуратну збірку всієї конструкції.

Використання класичної вилки і подвійних амортизаторів підвіски - гарантія стійкості мотоцикла без втрати комфорту під час тривалих поїздок. Мотоцикл Bajaj Boxer 150 допоможе перевозити великий багаж, що особливо актуально для шанувальників мототуризму. Для цього розробники передбачили наявність задньої решітки зі спеціальним кріпленням.

За додаткові зручності відповідає компактне вітрове скло і комфортне сідло, розраховане для двох - водія і його пасажира. Під час керування водій зможе контролювати водіння Bajaj Boxer 150х за допомогою приладової панелі. Тут виробник зібрав всю необхідну індикацію бортових систем, яка залишається помітною днем ​​і в нічний час доби.

Bajaj Boxer технічні характеристики і нововведення.  

Вибираючи між Bajaj Boxer 125 і 150, безумовно, потрібно віддати перевагу більш потужної моделі, що справляється з великими навантаженнями. Ідеальне поєднання витривалості і необхідної паливної ефективності робить цей мотоцикл незамінним рішенням для регулярних міських поїздок або під час катання по бездоріжжю. 

Мотоциклісти, які очікують високу продуктивність від 150-кубового двигуна, з легкістю знайдуть для себе ідеального «напарника». Bajaj Boxer 150 cross - це гарантія першокласної тяги незалежно від обраного режиму їзди з різним навантаженням. Цей мотоцикл впорається з найскладнішими шляхами завдяки набору технічних характеристик:

  • Об'єм двигуна складає 144,8 см3.

  • Показники потужності досягають 12,05 к.с. за умови 7500 об / хв.

  • Обертовий момент мотоцикла - 12,26 Нм при 5000 об / хв.

  • Використання потужного 4-тактного двигуна з повітряною системою охолодження.

Огляд Bajaj Boxer 150 знайомить усіх шанувальників даного індійського бренду з сучасними технологіями, що були використані в процесі виробництва.

Виділяють два головних нововведення: 

  1. ExhausTEC - унікальна система, спрямована на розширення діапазону крутного моменту за умови середніх і високих обертів. Крім того, завдання даної системи полягає в правильному підборі резонатора і коробки передач. Резонатор знаходиться в непомітному місці - у вихлопній системі, тому може гарантувати високий крутний момент незалежно від стилю їзди. 

  2. SNS підвіска (Spring-in-Spring), що дослівно перекладається, як «пружина в пружині». Це перша технологія в усьому світі, запатентована корпорацією Bajaj Auto. У Bajaj Boxer BM 150 було задіяно відразу дві коаксіальні пружини, які знаходяться в амортизаторах мотоцикла (задня підвіска).

За рахунок застосування таких технологій райдер навіть при повному завантаженні мотоцикла не буде відчувати дискомфорт в умовах бездоріжжя. 

 

Плюси і мінуси Bajaj Boxer

Приймаючи рішення купити Bajaj Boxer 150, рекомендується ознайомитися з його великою кількістю переваг.

Плюси індійських мотоциклів:

  • Класичний весняний вид, доповнений стильними легкосплавними дисками.

  • Подовжена колісна база забезпечує комфортну їзду, відмінну керованість і стійкість під час швидкісних поїздок.

  • Економічна витрата палива.

  • Безпечні поїздки в нічний час завдяки наявності потужної фари, що висвітлює всю дорогу.

  • Довге й широке сидіння дозволяє подорожувати удвох з комфортом.

Основними перевагами цих мотоциклів є висока надійність і демократична вартість.

Серйозних мінусів за Bajaj Boxer 150 не було помічено. У відгуках часто зустрічаються недоліки, пов'язані із зовнішнім виглядом і конструктивними особливостями мотоциклів. Наприклад, водії з високим зростанням скаржаться на те, що рукоятки керма в крайніх положеннях буквально впираються в коліна. Але це один з небагатьох мінусів, який можна «пробачити» сучасним мотоциклів, створеним для міста і поїздок по пересіченій місцевості. 

Поделиться