20 May 2020

Бюджетний мотоцикл для подорожей і не тільки

Мототуризм приваблює багатьох мотоциклістів швидкістю, можливістю придумувати різні маршрути, екскурсії і насолоджуватися видами. Причому маршрути можна будувати навіть в умовах гірської місцевості, якщо правильно вибрати мотоцикл для подорожей.

Мототуризм вважається окремою дисципліною, яка має безліч переваг в порівнянні з подорожами на автомобілі. Одним їх головних переваг є можливість проїхати там, де машина не зможе «пройти». Вибираючи найдешевший мотоцикл для мототуризму, необов'язково віддавати перевагу класу ендуро або туристу. Під цю категорію також відмінно підійде стандартна дорожня мототехніка.

Компанія Мотобро пропонує всім бажаючим підібрати і купити дешевий мотоцикл для міських поїздок, а також для поїздок по Україні та країнам Європи.

Який мотоцикл вибрати 

Для мототуризму зовсім необов'язково вибирати дорогі двоколісні транспортні засоби. Бюджетна модель при правильному виборі може стати відмінним «напарником» для мотоцикліста, який запланував тривалу подорож.

Виділяють кілька важливих критеріїв

  • Тривалість організованою поїздки. Буде потрібно вибирати кращий мотоцикл для міста і подорожей, в якому вдасться встановити багажний відсік. В результаті можна взяти з собою все необхідне.

  • Ємність паливного бака. Цей показник найчастіше варіюється в межах від 10 до 30 л. Існує правило: чим більше паливний бак, тим рідше доведеться робити дозаправку. Існує зворотна сторона медалі: такий бюджетний мотоцикл для подорожей буде важити набагато більше.

  • Зручність. Багатогодинні подорожі стомлюють, тому розробники передбачили високу технологічність навіть для бюджетних моделей.

Вибираючи дешеві мотоцикли в Україні, рекомендується врахувати трьох головних лідерів, що поєднують в собі комфорт, маневреність і демократичну вартість.

Йдеться про такі бюджетні мотоцикли:

  • Bajaj Boxer і Bajaj Boxer 150 Cross - індійські моделі досить прості в експлуатації і економічні в плані витрати палива. Виробник застосував (в інших моделях) сучасну технологію DTSi, що дозволяє використовувати для мототехніки бензин низької якості. Таке рішення ніяким чином не вплине на ходові характеристики. 

  • Bajaj V15 - недорогий мотоцикл для подорожей неокласичного стилю з агресивним дизайном. Широкі, великі шини забезпечують якісне зчеплення з дорожньою поверхнею, що допомагає долати різні перешкоди, бездоріжжя.

Мотоцикл круизер для подорожей не є єдиним можливим варіантом. Мототуризм можливий навіть на дорожніх моделях, що відносяться до бюджетної категорії. 

Переваги та недоліки бюджетних мотоциклів 

Приймаючи рішення купити недорого мотоцикл в Україні, зважують всі «за» і «проти» бюджетних моделей.

Серед основних переваг варто відзначити:

  • Оптимальна витрата палива - всього 2-3 л на кожні 100 км, що дозволяє економити під час тривалих поїздок.

  • Ремонтопридатність і просте управління, яке забезпечує комфорт для водія і його пасажира.

  • Наявність запчастин для оперативної заміни. 

Компанія Мотобро допоможе водіям відшукати необхідні запчастини і доставити їх в будь-яке місто України. Крім того, такі деталі відрізняються доступною вартістю, що також є вагомою перевагою бюджетних мотоциклів.

Однак виділяють і кілька мінусів:

  • Підвіска не призначена для частої їзди по бездоріжжю в порівнянні зі спеціалізованими мотоциклами.

  • Недостатні показники потужності, що відчувається при управлінні мототехникой.

  • Низька вантажопідйомність не дозволяє взяти з собою багато речей. 

Незважаючи на це, бюджетні сучасні мотоцикли і раніше залишаються затребуваними для міських поїздок і нетривалих подорожей між містами.

Поделиться