Новинка від Piper Moto

11 Jan 2024
Новинка від Piper Moto

Piper Moto випускає скутер серії J.

У приголомшливому поєднанні інженерного блиску та стилю, колишній інженер Формули-1 Джон Пайпер представляє скутер Piper Moto J-серії.

Створений вручну в майстерні Piper Moto, що належить досвідченому інженеру з досвідом участі в гонках Формули-1, Ле-Ман та WRC,  оснащений 690-кубовим одноциліндровим двигуном LC4 від KTM 690 Duke, що видає приголомшливі 67 кінських сил. Електронна шестиступінчаста трансмісія з програмним забезпеченням GCU, що забезпечує плавне перемикання передач за допомогою ручного підрульового перемикача.

Розгін до 100 км/г за 4 секунди, а максимальна швидкість - 120 км/год. Шасі виготовляється на замовлення з хром-молібдену, зварювання – TIG, маятник оброблений на верстаті з ЧПУ. 17-дюймові колеса зі спицями, покришки Bridgestone Battlax та гальма Brembo. Поєднує в собі традиційний дизайн скутера з елементами, виготовленими на замовлення, включаючи витончені роздільні сидіння та м'язисті решітки радіаторів.

Завдяки досвіду Piper та ретельному дизайну, цей скутер - справжній звір під капотом без шкоди для естетики. Серія J переосмислює очікування від скутерів, і тепер конкурує з потужними і продуктивними мотоциклами.

Що далі?

Слідкуйте за серією Piper Moto J, яка незабаром з'явиться на вулицях, обіцяючи захоплюючу їзду, яка кидає виклик статус-кво у світі скутерів!

Поделиться