Ринок квадроциклів, що нового?

12 Nov 2021
Ринок квадроциклів, що нового?

Для поціновувачів квадроциклів в Україні, 2021 рік відзначився виходом на ринок абсолютно нового гравця в сфері чотирьох колісного off-road. Китайсько - Американська компанія Segway-Ninebot Group, яка є наразі номером один в світовій індустрії розумної мобільності, в 2018 році створила дочірню компанію Segway Powersports, метою якої стало зробити переворот у виробництві всюдихідної та позашляхової техніки. 


Segway Powersports -це інноваційна компанія в галузі дизайну та виробництва квадроциклів, спортивних та утилітарних багі. Виходячи на міжнародний ринок з довгостроковою перспективою, Segway Powersports має численні власноруч розроблені запатентовані конструкції, включаючи гібридні силові агрегати, двигуни внутрішнього згоряння, розумні системи як IOV, вдосконалені конструкції транспортних засобів тощо. Вся продукція виробляється на власних заводах та поставляється в понад 100 країн світу. Штаб квартири розташовані в США, Європі та Китаї.

Першою ластівкою на Українському ринку відзначаємо квадроцикл Segway Snarler.
Хижий погляд, стрімкі лінії, прихована сила – все це про новинку від Segway. Завдяки найтехнологічнішим на даний час розробкам модель SNARLER AT6 вражає параметрами що сховані за чудовою зовнішністю. Полегшена рама з вуглецевої сталі та хроммолібденовим покриттям, одноциліндровий двигун на 600СС з інжектором видає 44 к.с., та 48 N.m., крутного моменту. Абсолютно нова система охолодження циліндра, електронне керування системами, лебідка та фаркоп з розеткою в штаті. На даний момент у дилерів вже в наявності декілька комплектацій Segway Snarler. З комфортних приємностей можна відмітити електропідсилювач керма на три режими, квадроцикл в смартфоні, підвіска з можливістю регулювання і багато іншого.

Але і це ще не все. Оскільки материнська компанія Segway-Ninebot Group найвідоміша на ринку електротранспорту, в співробітництві з Segway Powersports розроблено і гібридну версію квадроцикла. В парі з бензиновим двигуном буде встановлено і електричну установку. Деталі поки що під грифом «Цілком таємно», але імпортер повідомив, що інноваційний, гібридний квадроцикл Українці побачать вже зовсім скоро.

Поделиться