ZONTES - хто ж це? Темна конячка чи породистий скакун?

13 Oct 2021
ZONTES - хто ж це? Темна конячка чи породистий скакун?

Не встигли ще розміститися в мотосалонах новинки від бренду ZONTES, а вже зробили переполох на ринку двох коліс України. Думок як завжди безліч, від захоплених і всепоглинаючих, до скептичних і не сприйняття. При цьому, відзначимо, байдужих практично немає.

  Компанія яка розробляє і виробляє мотоцикли ZONTES, була заснована в 2003 році. Повне найменування компанії Guangdon Tayo Motorcycles Technology Co., Ltd. Це китайська експортно-імпортна компанія з вищої сертифікацією митного АЕО. Компанія Guangdon Tayo Motorcycles Technology Co., Ltd тричі нагороджувалася премією «Технологічні інновації» в Китаї, в сфері інновацій і винаходів, 236 патентів на дизайнерські рішення, 36 патентів на технічні винаходи і безліч інших премій і нагород.

Що хотілося б особливо відзначити, так це те, що розробка і виробництво всіх мотоциклів відбувається на власних потужностях, і практично всі комплектуючі власного виробництва. Компанія впровадила і використовує на виробництві автоматизовані, роботизовані лінії, а також освоїла лиття алюмінієвих сплавів при високому і низькому тиску, магнітне лиття, чотиривісні роботизовані зварювання як металевих так і алюмінієвих рам, безшовне зварювання, чотиривісна обробка верстатами ЧПУ, роботизований конвеєр складання двигунів і т . д.

В Україні модельний ряд представлений декількома моделями з двома силовими агрегатами на 155 і 312 кубічних сантиметра. Менша кубатура представлена ​​моделями ZONTES ZT 155 U1 (ендуро) і ZONTES ZT 155 G (скремблер), кубатура побільше моделями ZONTES 310V (міський крузер), ZONTES 310T (тур-ендуро), ZONTES 310X (спорт-турист). У найближчій перспективі очікується збільшення кубатури, вже зараз ведеться розробка трьохциліндрового рядного силового агрегату, але дані про кубатуру, потужність і інші характеристики в найсуворішому секреті ... Інтрига.

Поделиться